Finalització dels cursos d’idiomes 2016-2017

El passat dia 21 de juny van finalitzar les classes de reforç escolar i els cursos d’anglès.
Estem molt contents perquè tots els alumnes han assolit el nivell general del curs, i els alumnes de reforç escolar han aprovat totes les asignatures. En la  valoració (test) del contingut après, i en el global de les qualificacions dels alumnes, ha hagut una mitjana d’un 8,25. Això vol dir, que els nostres alumnes, van adquirint perfectament els coneixements d’una nova llengua, i el seu esforç s’ha vist reflectit en l’evolució de les seves notes.
Veiem alumnes contents, feliços, amb ganes d’aprendre i passar-ho bé. Així doncs, seguirem així per al curs vinent. Amb més energia, molta il·lusió i noves propostes per a un bon aprenentatge amb classes dinàmiques, divertides i educatives.
Gràcies també a les nostres professores, pel seu esforç i dedicació… els alumnes estan encantats i nosaltres TAMBÉ!!!
MOLTES FELICITATS A TOTS ELS ALUMNES I ALS PARES PER CONFIAR EN NOSALTRES.
BON ESTIU!! Ens veiem al setembre!!

kid 10 (summer group)2