Informació altres idiomes

Altres idiomes que oferim:

  • Alemany

Treballem la comprensió i utilització d’expressions quotidianes i familiars i frases molt senzilles. per exemple: aprendre a presentar-se, respondre preguntes bàsiques relacionades amb dades personals, membres de la família.  Diàlegs molt senzills per habituar-se a l’idioma.

  • Italià

L’italià és un idioma relativament fàcil d’aprendre, degut a que és una de les llengües més semblants al català i al castellà. Treballem els coneixements bàsics per expressar-nos de forma senzilla en situacions quotidianes.

  • Xinès

Degut a la presència de la llengua xinesa en la nostra societat, molts ens veiem necessitats d’aprendre-la o de conéixer-la. Treballem el lèxic bàsic per a situacions quotidianes: presentar-se, saludar, parlar d’un mateix, de la família, dels estudis, de la feina. Aprendrem a escriure i llegir els màxim de caràcters possibles.

Classes individuals i en mini grups. Diferents nivells.

Classes didàctiques  on treballarem el vocabulari i les estructures gramaticals bàsiques d’una manera molt pràctica. És a dir, treballant les situacions quotidianes. De manera que els alumnes aprenguin a defensar-se en aquest idioma, adquirint les bases de la gramàtica  i el vocabulari essencial.

Si estàs interessat en aprendre alemany, italià o xinès, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Nom (obligatori)

email (obligatori)

telèfon (obligatori)

Idioma

Copia de tornar