Informació Francès

Classes individuals i en mini grups per a nens i adults. Adaptades a cada nivell.

Bàsic: L’objectiu principal és l’aproximació a l’idioma i els coneixements bàsics fent servir tasques quotidianes. Aconseguir una bona base lingüística amb un vocabulari extens en paraules essencials. Fer exercicis senzills.

Intermedi: L’objectiu principal és que amb els coneixements del nivell inicial, poder entendre l’idioma i mantenir una conversa senzilla. Desenvolupar les habilitats bàsiques, exercicis de comunicació oral fent servir situacions quotidianes, reforç en l’accent i la pronúncia correcta. Obtenir un vocabulari extens en paraules i expressions.

Avançat: Utilitzar el llenguatge après amb més precisió i fluïdesa. Ampliació de coneixements. Escriure i llegir correctament. Reforç oral per mantenir converses de qualsevol tipus per identificar i corregir les parts febles.

i a més…

FRANCÈS “BÀSIC PER VIATJAR”

Tens coneixements de francès, però quan l’has d’utilitzar no et surt cap paraula? T’agradaria fer-te entendre sense nervis?. Vine! Treballarem les situacions més comunes al moment de viatjar. Curset basat en expresió oral i estructures gramaticals bàsiques.

  • Comunicació telefònica (reserva)
  • Arribada a l’hotel
  • Moure’s per la ciutat
  • Demanar un menú
  • Fer una compra

Copia de tornar