Finalització dels cursos d’idiomes 2015-2016

El passat dia 21 de juny van finalitzar les classes dels cursos d’idiomes.
Estem molt contents perquè tots els alumnes han assolit el nivell general del curs. Cada trimestre fem una valoració (examen) del contingut après, i en el global de les qualificacions dels alumnes, tenim una mitjana d’un 8,16. Això vol dir, que els nostres alumnes, van adquirint perfectament els coneixements d’una nova llengua, i el seu esforç s’ha vist reflectit en l’evolució de les seves notes.
Veiem alumnes contents, feliços, amb ganes d’aprendre i passar-ho bé. Així doncs, seguirem així per al curs vinent. Amb energia, molta il·lusió i noves propostes per a un bon aprenentatge amb classes dinàmiques, divertides i educatives.
Gràcies també a les nostres professores, pel seu esforç i dedicació… els alumnes estan encantats i nosaltres TAMBÉ!!!
De veritat, MOLTES FELICITATS A TOTS ELS ALUMNES I ALS PARES PER CONFIAR EN NOSALTRES.
BON ESTIU!! Ens veiem al setembre!!

Kid 7-8 (21-06-16) pares Kid 9 (20-06-16) parents Baby 5 (17-06-16) pares Kid 6 (16-06-16) pares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>