Format Halloween 2016…. booooo….

I un any més hem celebrat HALLOWEEN durant l’última setmana d’octubre!

El més característic d’aquesta festa és la tradició del “trick or treat”, on els nens van disfressats casa per casa demanant caramels, o el costum de buidar carabasses, decorar-les i col·locar una espelma a dintre.

Aquest costum de buidar carabasses ve probablement del folklore irlandès, el “Jack or Lantern”. La llegenda diu que un home anomenat Jack va enganyar el dimoni i el va tancar en un arbre dibuixant una creu al tronc. Després va fer un tracte amb ell: si mai més no el tornava a temptar, el deixaria sortir.
D’acord amb la llegenda, després que Jack va morir, se li va denegar l’entrada al cel per les seves pràctiques i a l’infern per haver enganyat el diable. Aquest li va donar una espelma dins d’un nap per guiar-lo en la foscor.
És per això que va començar la tradició de tallar carabasses per a la nit de Halloween i transformar-les en fanals amb una espelma en el seu interior.
En l’actualitat es fan servir carabasses per fer els “fanals de Jack”, ja que són més abundants que els naps.

format-porta-halloween-iiformat-porta-halloween-i

baby-5-6-halloween-28-10-16-8-copia

kid-7-kid-11-halloween-27-10-16-4-word-press

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>