Format participa de nou en la 3a edició de la Fira de professionals i comerç d’Alella

Un any més FORMAT va participar en la que enguany ha estat la 3a FIRA DE PROFESSIONALS I COMERÇ D’ALELLA.

Format va participar amb el taller “Would you like to make your own bookmark?”, on els infants feien el seu punt de llibre i amb el joc “endevina com es diu en anglès”, que l’any anterior va tenir molt bona acollida.

Make your bookmark

Paraula en anglès

 

La Plaça de l´Ajuntament es va convertir en l´aparador de l´activitat econòmica i empresarial del municipi el passat diumenge 4 d´octubre, en la 3a edició de la Fira de Professionals i el Comerç d´Alella, organitzada per Alella Negocis. Durant tot el matí de professionals, comerços i petites i mitjanes empreses del poble van donar a conèixer els seus productes i serveis.

Copia de IMG_9010