Cursos Format-Can lleonart: nova programació de primavera

Ja podeu consultar la nova programació de cursos de primavera. Noves i interessants propostes, per a tots aquells que encara que ja arribat el bon temps (temps de sol i terrassetes) vulgui formar-se i reciclar-se una miqueta més. Cursets intensius perquè podeu conciliar el lleure del bon temps amb la formació. Com ja sabeu, Format col•labora amb els cursos d’eines informàtiques: us ajudem a veure la informàtica més fàcil!

Inscripcions a partir del 10 d’abril

Aquest són els cursos d’aquest nou trimestre:

DROPBOX
Si vols saber que és el núvol; els diferents tipus de núvol; com utilitzar el núvol per guardar informació important; com compartir documents amb més persones; com treballar en equip.
Dimecres de 19 a 21h (3 i 10 de juny) – Preu: 19 euros
Professor: Jordi Font – Lloc: Format
Inscriu-te aquí

EINES DE GOOGLE
Si t’interessa conèixer les diferents eines de Google com: Google gmail, gestionar emails per etiquetes o agrupar converses; Google calendar, el calendari de google; Google Hangouts, la missatgeria de google; Google Drive, el núvol de google per guardar informació.
Dijous de 19 a 21h (4 i 11 de juny) – Preu: 19 euros
Professor: Jordi Font
Lloc: Format
Inscriu-te aquí

TREURE PROFIT AL WINDOWS 8
Per saber con funciona el Windows 8, com el podem gestionar de manera eficient i com podem personalitzar el seu entorn per fer-lo com el windows 7. Cal portar ordinador portàtil.
Dilluns 8 de juny de 19 a 21h – Preu: 10 euros
Professor: Jordi Font
Lloc: Format
Inscriu-te aquí