Nova programació d’hivern| Cursos Format-Can lleonart

Ja sabeu que col·laborem en els cursos que ofereix el CENTRE CULTURAL CAN LLEONART cada trimestre. Sempre hi ha algun curs novedós per a tots aquells que sempre voleu estar al dia, reciclar-vos i passar-vos-ho genial a les sessions.

Animeu-vos! FORMAT us ajuda a veure la informàtica més fàcil! Aquí teniu el llistat de cursos d’aquest trimestre. COMENCEM EL DIA 1 DE FEBRER.

INFORMÀTICA BÀSICA. NIVELL USUARI
Curset pràctic dirigit a aquelles persones que vulguin aprendre com fer servir les eines de les tasques bàsiques més utilitzades: el calendari gratuït de Google. Què és i com s´utilitza un llapis de memòria (pendrive). Com fer còpies de seguretat. Aprèn a utilitzar el núvol. Com descarregar fotos de la càmera o com desar fotos rebudes per correu electrònic.
Dimecres de 18 a 20h a partir del 3 de febrer (7 sessions de 2h)
Professor : Jordi Font – Lloc: Format (www.webformat.cat)
Preu: 59 euros
Inscriu-te aquí

EXCEL BÀSIC. FÒRMULES I FUNCIONS QUOTIDIANES
Introducció al full de càlcul mitjançant l´Excel, en aquest mòdul aprendrem a utilitzar les fòrmules bàsiques i funcions bàsiques, també aprendrem a realitzar gràfics per representar dades de manera visual,
Dijous de 18 a 20h a partir del 4 de febrer (7 sessions de 2h)
Professor : Jordi Font – Lloc: Format (www.webformat.cat)
Preu: 59 euros
Inscriu-te aquí

WORD AVANÇAT
Curset pràctic dirigit a aquelles persones que vulguin aprendre eines avançades com tabulacions, esquemes numerals, estils, taules de contingut, seccions, encapçalats i peus de pàgina i moltes opcions per realitzar documents professionals.
Dilluns de 19 a 21h a partir de l´1 de febrer (7 sessions de 2h)
Professor : Jordi Font – Lloc: Format (www.webformat.cat)
Preu: 59 euros
Inscriu-te aquí

CREACIÓ DE PÀGINES WEB (HTML, HTML5, CSS)
Iniciació a la creació de pàgines web utilitzant les últimes tècniques de programació, primer es farà una pàgina web utilitzant el llenguatge HTML, després la formatajarem utilitzant els estils CSS i finalment farem una introducció a la última versió HTML5
Dimarts de 19 a 21h a partir del 2 de febrer (7 sessions de 2h)
Professor: Jordi Font – Lloc: Format (www.webformat.cat)
Preu: 59 euros
Inscriu-te aquí