Easter 2016! Setmana Santa 2016!

Aquest any, just abans de les vacances de Setmana Santa, recordem a classe el vocabulari d’aquesta mateixa celebració en el Regne Unit.
Des que comença el mes de març, els mercats s’abarroten de tot tipus de mercaderia de “Easter”. El més comú és el conill i els ous de pasqua. Els ous s’omplen de llaminadures i xocolatines, i s’amaguen fora al jardí, o pati de les cases perquè en la tradicional “Easter egg hunt “ (recerca d’ous de Pasqua) els nens surtin a buscar-los amb les seves cistelles “basket”, ja que creuen que si són bons el conill de Pasqua (Easter Bunny) els deixarà ous de xocolata amagats pel jardí.

WP Kid 6 (Easter eggs hunt) 3

Group “KID 6″ They have found the chocolate EASTER EGGS!

WP Kid 10 (Clàudia i Hugo)

Group “KID 10″

WP Kid 7-8 (Easter)

Group “Kid 7-8″

WP Kid 8 (Maria i Joan)

Group “Kid 8″