Christmas 2015 at FORMAT

Com és habitual en aquestes dates, les classes del mes de desembre han estat dedicades al Nadal i als costums d’aquestes festes aquí i a la Gran Bretanya. Els dinars familiars, hem parlat de qui ens porta els regals: Santa Claus? Els Reis? Han sigut uns dies plens d’il·lusió i nervis, ja que havien d’aprendre una nadala per cantar-la davant els pares! S’ho han passat molt i molt bé.Felicitats a tots els alumnes!

Kid 6 (17-12-15) pares Kid 7-8 (22-12-15) pares Kid 9 (21-12-15) tots Kid 11 (22-12-15) pares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>