Booooo! setmana de Halloween!

Durant tota la setmana les classes d’anglès estaran relacionadas amb l’anglesa tradició de Halloween.

El 31 d’octubre quan es fa fosc, arriba la nit de Halloween. Un dels costums més arrelats de la nit de Halloween entre els nens (i no tant nens) és disfressar-se, com més terrorífica i esperpènticament millor, i recórrer els carrers a l’assalt de les cases del barri. Les colles de nens van pel carrer amb les seves carabasses, truquen a les portes i quan l’innocent visitat obre la porta, llancen el crit unànime “trick or treat, trick or treat”. La tradició exigeix que l’inquilí de la casa cedeixi a aquest terrible xantatge, regalant als nens tot tipus de dolços i llaminadures d’Halloween, fent, doncs, tracte (treat) amb ells. De no obrar d’aquesta manera, el veí morós s’exposa a les temibles malifetes (tricks) dels nois disfressats d’esquelets, zombies, vampirs, mòmies o bruixes.

FORMAT HALLOWEEN 1 3 FORMAT HALLOWEEN 2 FORMAT HALLOWEEN